Ballina Fakte për... Për Kosovën Siguri

Çka dihet për armatimin e FSK-së 

Shkroi: Endrit Berisha Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) është në proces të transformimit në ushtri, qëkur Kuvendi i Kosovës miratoi tri ligje në dhjetor të vitit 2018. Procesi i transformimit është paraparë të zgjasë nga 7 deri në 10 vjet.   Transformimi i FSK-së në ushtri u nis me ligje dhe jo me ndryshime kushtetuese

Lexo më shumë
X