Për rininë

Të rinjtë medalistë të xhudos

Që me pranimin në federatat kryesore sportive, xhudoja e Kosovës, ka shpërthyer në arenën ndërkombëtare duke fituar medalje vazhdimisht. Të udhëhequr nga krye-mjeshtri i xhudos, Driton Kuka, vajza dhe djem të rinj, kryesisht nga rajoni i Pejës kanë shkruar historinë e jashtëzakonshme të sportit në Kosovë.  Majlinda Kelmendi e ka fituar medaljen e parë të

Lexo më shumë
Për rininë

Rinia e Kosovës

Kosova ka një prej popullatave më të reja në botë, me vlerësime të ndryshme të Bankës Botërore që më shumë se 50 % e popullatës është nën moshën 35 vjecare. Kjo i mundëson Kosovës të ketë një treg aktiv të punës…. Të rinjtë e Kosovës njihen për angazhim në tekonologjinë informative, në kodim e programim.

Lexo më shumë
X