Për yjet

Dua Lipa

Dua Lipa është yll botëror i popit, e shpërblyer me shumë cmime, duke përfshirë dy Grammy dhe një nga artistet më të kërkuara në platformën globale, Spotify. E lindur në Londër të Britanisë së Madhe, nga prindërit shqiptarë të Kosovës, Dukagjin dhe Anesa Lipa, Dua ka jetuar mes Londrës dhe Prishtinës, derisa është kthyer përfundimisht në Britaninë e Madhe për të nisur karrierën muzikore. Hitet e saj globale përfshijnë: “Neë Rules”, “One Kiss”. Lipa ka themeluar organziatën “Sunny Hill”, me të cilën organizon cdo vit festivalin Sunny Hill në Prishtinë, ku ka ftuar yje të mëdha botërore, duke përfshirë Miley Cyrus, J Balvin e të tjerë.

X